Lad boligadvokaten sørge for at din bolighandel går glat

09 august 2022 admin

editorial

Har du boligkøb som en del af dine fremtidsplaner, bør du alliere dig med en dygtig boligadvokat. Boligadvokatens honorar kan hurtigt vise sig at være en særdeles god investering.

Med hjælp fra en boligadvokat kan du nemlig undgår grimme økonomiske overraskelser i forbindelse med køb af hus eller lejlighed. I det følgende kan du læse mre om hvordan boligadvokaten kan hjælpe dig.

Hvorfor bruge en boligadvokat – jeg har jo ejendomsmægleren til hjælp?

Når du køber et hus eller en lejlighed, er det ikke sælgerens ejendomsmægler, der varetager dine interesser. Det er vigtigt at have din egen boligadvokat for at beskytte dig mod eventuelle problemer i forbindelse med købet.

Advokaten vil gennemgå salgsopstillingen og dokumentationen for at sikre, at alt er i orden. De vil også rådgive dig om, hvad du skal være opmærksom på, når du underskriver købsaftalen.

Boligadvokat

Hvad hjælper boligadvokaten med?

Boligadvokaten kan hjælpe dig med en kritisk gennemlæsning af de dokumenter, som relaterer sig til din drømmebolig.De dokumenter, der er centrale for bolighandlen, er købsaftalen, realkreditdokumenterne og skøderne.

Men også referater af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i boligforeningen samt budgetter og regnskaber for forening og ejendom er relevante, hvis det står for at skulle købe ejerlejlighed. Og er det et hus, du har i kikkerten, bør du medtage grundejerforeningens servitutter samt diverse lokalplaner for området. Disse dokumenter bør alle gennemgås af din boligadvokat, før du underskriver noget som helst.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en advokat?

Når du vælger en boligadvokat, er det vigtigt, at du føler dig sikker og tryg. Købet af din bolig er sandsynligvis den største økonomiske transaktion, du nogensinde vil foretage, så det er vigtigt at have en boligadvokat, der ved, hvad han/hun laver.

Sørg for at spørge om advokatens erfaring med lignende transaktioner, og om han/hun har relevante kvalifikationer. Du bør også bede om referencer fra tidligere klienter. Læs mere på eboligadvokat.dk

Flere Nyheder