Lån penge hurtigt og nemt til forbrug

23 januar 2022 Lotte Hindsberg

editorial

I dag er det blevet meget nemt at låne online. Både små beløb, men bestemt også større beløb som til et køkken eller badeværelse. Her har du som forbruger flere muligheder. Du har den mulighed at låne hele beløbet online og så shoppe rundt i forskellige butikker. Det giver dig også muligheden for at bruge penge på håndværkere.

Alternativt kan du vælge at undersøge, om den butik du har planer om at købe dine eks. køkkenelementer i, har en finanseringsløsning. Det har de fleste butikker i dag, ofte i samarbejde med en online bank. Det kan du læse mere om her https://ikanobank.dk/laan/. Ofte er det her muligt at låne rentefrit og i flere tilfælde også gebyrfrit. Hvilke gør det til et billigt lån, forudsat at man husker at betale til tiden.

lån

Læg et budget først

Inden man låner, er det altid klogt at starte med at finde ud af, hvor meget man har råd til at låne og hvor meget man kan betale af i afdrag pr. måned. 

Det gælder uanset hvor stort eller lille et beløb, man har planer om at låne.

Start med at skrive ned hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Du kan også overveje om du har mulighed for at tjene nogle ekstra penge i en kortere periode, så du hurtigere kan betale lånet af.

Forskellen på dine indtægter og udgifter er hvad du i princippet kan betale af på et lån. 

Læg efterfølgende et budget. Husk at det er en god ide ikke at have et alt for stramt budget, især hvis det er et der løber over en længere periode. Der skal være plads til uforudset udgifter og det skal være muligt, at kunne ses over en kop kaffe med vennerne i ny og næ. Hvis ikke gør du dig selv økonomisk sårbar.

Flere Nyheder